Wanneer vrouwen geen sekssignalen en trucs van ingewikkelde vrouwen willen

Niet altijd vrouwen willen seks hebben. Ja ja, het gebeurt, en het is heel normaal.

Diversen zijn de redenen: geen stemming of andere plannen voor de avond, of fysiologische cataclysms die aarzelen om te zeggen.

Er kan niets aan gedaan worden, niet proberen. Welk charmant en aantrekkelijk, je hebt je moeder niet beschouwd als je geen intimiteit wilt krijgen, je zult het niet krijgen.

Er is een eigenaardig systeem van tekenen dat vrouwen individuen in de lucht gooien om uit te leggen aan het mannetjes dat betreurenswaardig is genoemd «Je zult niet vallen».

Ontypische benen

Legendarische tactiek. Meisjes lijken te zijn in het niveau van trucs, het is ergens op het niveau van het Trojaanse paard.

Wanneer ze geen relatie wil, hebben geen liefde, borstelharen op de benen. Als het niet is uitgeschakeld, verdwijnt de borstel sterk, de benen worden genomen en gladde huid schittert in de zon.

Zelfs als de dame vóór de schande zaken is, zal het altijd tijd vinden voor ontharing, want in de meest vreselijke dromen van haar benen bedekt met vegetatie zoals borsten van Austin Powers.

Babkin Slips

Mooie stukken stof op elegante smakelijke dijen die soms beter opwinden dan de gewaagde naaktheid van het Virgin Lichaam. Ja, en de dames zelf voelen in hen, zoals in de kroon. Ze zijn tevreden met nog prachtig ondergoed, hier zijn de mensen.

Maar als Madame stierf in de ouderwetse saaie babkina van de lafaard, wacht dan op problemen. Ze zijn nog steeds welsprekend dan slipje met een intieme snede, zeggen gewoon dat je nauwelijks iets laat vallen.

Trouwens, hetzelfde geldt voor het ondergoed gedragen in «bloedige week». In de regel zijn dit het meest lelijke slipje in de collectie.

Week van rode rivieren

Ik geef toe, je passeerde Vietnam, werkte als runner op een varkensboerderij en hou van het vlees van een zwakke rooster, maar als de dame nee zegt «Verdriet», Dus nee.

En het is geweldig, je zult niet ruzie maken, want vaak gooien meisjes nauwelijks merkbare hints die het bloed https://oceanindexpartners.com/yuksek-oranlarn-1-x-bet-canl-bahs-le-tadn-ckarn/ van liefde geen hinder is.

En hier zo’n hinderlaag: je bent het ermee eens, je bent geen frovko, maar je hoort persistent en zelfverzekerd: «Niet!»

Meisjes zien alles

Soms overzien dames de grote wereld met hele kudden. Er is geen leider in deze kudde, er is alleen mysterieus vrouwelijk wederzijds begrip.

En wanneer het vrouwelijke brein een verzoek ontvangt van een van hen om het na 11 thuis te leiden, zullen ze geraden worden.

En je kunt niets doen. Het is verschrikkelijk, malen, verdrietig, maar de wetenschap heeft nog geen manieren uitgevonden om tegen te gaan.

Extra vriendin

En sommige vrienden doen het zonder vragen. Alleen is er een nieuwe verliezer, die niet let op, en ze neemt de hele avond weg met je denkbeeldige geluk tot een dishhe.

«Ik verveel me, laten we naar huis gaan!» – Ze zegt. Deze koe geeft niet om het feit dat je een persoonlijk leven hebt, staat op!

En je nieuw nieuwe passie kan haar vriend niet weigeren, en jij deelt. Voor altijd voor altijd.

Nep-vriendjes

Je krijgt je scherpe wiggen voor kopen kamagra de dame, je hint bullically, wat zijn je plannen voor haar, en ze gaat plotseling weg om haar vriendje te bellen of gewoon tussen het werk herinnert zich tussen het werk.

Meestal blijkt dat er geen man in de natuur is, en de dame noemt de man helemaal niet, maar de buurman in het appartement, vraagt, waar ze een vergiet is.

Dus laat de hoop van iedereen hier! Ga naar huis om de berg te verwarmen of op zoek naar een andere Madmoiselle.

Uitlaatsimulatie

Na een lange avond met alcoholisme, hopen lichte flirt en torrenting dat je vandaag eruit zult vallen, je geeft haar thuis, bereid haar dieet salade, en je gaat met haar zitten «kaartenhuis».

Niet? Allemaal fout? En ze lijkt erop te rekenen, want op elke manier simuleert vermoeidheid.

Misschien is ze het echt beu, maar het is niet eenvoudiger voor jou. Geen kracht betekent maximum wat je krijgt, – Wens een goede nacht.

Huisbeest

Beste vrienden van meisjes zijn geen diamanten. In sommige gevallen zijn dit dezelfde sluwe creaties als vrouwen zelf, – Katten.

Je zult haar niet vasthouden als ze na het eten haast heeft om naar huis te gaan om een ​​zieke en ongelukkige bars te geven?

En laat het, na middernacht op zaterdag. Ze hebben zo’n gek regime.

Stoor haar niet, maar denk nog steeds dat je niet van dieren houdt.

Dus die katten, honden en andere ongunstige binnenlandse vee – gewoon excuseren. Wil niet – niet nodig.

En het belangrijkste…

Luister gewoon naar haar.

En laat haar niet een standaard banale cranberry laten over hoe sterk, dapper, slim, bekwaam, je verdient, maar om de een of andere reden bestel je niet alles, onmerkbaar ondertekend een fles mineraalwater uit een pakket.

En wees niet te irritant, op het einde trots. Begrijp dan wat de schat verloren is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *